logo

Zemra nuk futet në karantinë, ëndrrat nuk infektohen…

Prandaj ne vazhdojmë të besojmë në një të nesërme më të mirë.

Zgjedhja perfekte

Çdo anëtar i Meeting mund të mbështetet në punën e një profesionisti, menaxherit të takimit. Ajo punon me kompjuterin e saj dhe me zemrën e saj!

Klubi i ngjarjeve

Çdo anëtar i Meeting mund të mbështetet në organizimin e patëmetë të eventeve për single në të gjithë Shqipërinë.

Chat për Single

Në chat, sa surpriza të këqija! Përdorues të rremë dhe veçanërisht single të rremë. Atëherë Meeting ka bërë Chat-in e duhur për ju!

Në këtë moment të vështirë jemi më pranë atyre që kërkojnë partnerin e duhur.
Rezervoni një konsultë falas në distancë duke plotësuar këtë formular.

Evente për single

Çdo anëtar i Meeting mund të marrë pjesë në eventet e shumta të organizuara në të gjithë Shqipërinë të frymëzuar nga parimi i promovimit të takimeve cilësore në një atmosferë gëzimi të shkujdesur!

Meeting pranë jush

Agjencitë Meeting janë të shumta dhe të pranishme në të gjithë Italinë, Zvicrën dhe Shqipërinë, pikërisht për t’i dhënë mundësinë single që duan të gjejnë një shpirt binjak të na bashkohen.

Mos u ulni duke pritur, bëni diçka të mirë të ndodhë!
Zbuloni se cila agjenci është më afër jush…

Dashuria ju pret në Meeting!

Meeting
Logo